Cum cumpar

Folosind meniul din stânga, navigati prin categoriile de produse sau lista producătorilor. Odată ce ați găsit un produs care se potriveste dorinţelor dvs., introduceţi cantitatea dorită şi apoi apăsaţi pe butonul pentru a-l adauga în coşul de cumpărături.
  • Cosul de cumpărături

Veţi fi direcţionat în pagina coşului de cumpărături, unde aveti posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizati cantitatea produselor pe care intentionati să le comandari sau să renunrari la unul sau toate produsele selectate.

După ce veri apasa butonul , sistemul vă direcrionează spre pagina de înregistrare.

  • Date personale

Completari-vă datele personale în formularul din pagină.
  • Detalii livrare

Selectari din lista de adrese disponibile adresa la care doriri să vă fie livrată comanda. Dacă doriri livrarea la o altă adresă completari formularul "modifică adresa". Daca averi de comunicat alte detalii privind livrarea produselor, completari câmpul "Instrucriuni speciale sau detalii comandă".
  • Informatii despre plată

In aceasta pagină aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plată. Aveţi de ales între plata cu ordin de plată şi plata ramburs. Pentru a putea continua, trebuie să citiţi "Termeni şi Condiţii". Dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii, puteţi finaliza comanda. Dacă doriti o altă adresă de facturare completaţi formularul "modifică adresa".

Important: Pentru a se putea emite Factura Fiscală, vă rugăm să introduceti în câmpul "Instructiuni speciale sau detalii comandă":

Pentru persoane fizice:
- Serie/Numar BI/CI,

Pentru persoane juridice:
- Nr. Reg. Comertului
- CUI/CIF
- IBAN
- Banca
  • Confirmarea comenzii
Ultimul pas în finalizarea comenzii este verificarea tuturor datelor introduse de dumneavoastră si modificarea acestora acolo unde se impune.
 

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsaţi butonul . Imediat veţi primi, la adresa de mail cu care v-aţi înregistrat, confirmarea înregistrarii acestei comenzi.

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la adresa de mail: coman@briobit.ro

Adresa dvs. de IP este: 3.235.140.84
Copyright © 2022 BrioBit. Intretinut de BrioBit